Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam

Het gemak van een cosmetisch centrum

Heeft u een bepaalde wens wat betreft uw uiterlijk? Wilt u bijvoorbeeld uw rimpels verminderen, roodheid tegengaan of uw tanden laten bleken? Ontdek dan het gemak van een cosmetisch centrum, de centrale plek voor cosmetische behandelingen in Rotterdam. Lees hier meer over de mogelijkheden die Yavuz Cosmetisch Centrum te bieden heeft, of ontdek ze zelf door een afspraak in te plannen voor een consult in Rotterdam

Altijd de juiste behandeling

Elk huidtype is anders en elke wens voor een bepaalde schoonheidsoplossing vergt een individuele aanpak. Het voordeel van een cosmetisch centrum zoals Yavuz in Rotterdam is dat de schoonheidsspecialiste hier de mogelijkheid heeft om te werken met een groot aantal verschillende schoonheidsbehandelingen. Zo kan er dus altijd gekozen worden voor een behandeling die uw schoonheidsprobleem oplost. Wij geven u graag een aantal voorbeelden van de cosmetische behandelingen die wij in Rotterdam mogelijk maken.


Botox en fillers

Wilt u rimpels verminderen? Dan biedt ons cosmetisch centrum de mogelijkheid tot botox en fillers. Bij botox worden de spieren voorzien van een injectie zodat ze minder krachtig worden. De huid kan hierdoor ontspannen en rimpels worden niet alleen verminderd, maar de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen. Bovendien is botox geschikt voor het verminderen van migraine of overmatig zweten. Fillers daarentegen worden gebruikt om de rimpels rondom de mond op te vullen. Fillers kunnen tevens gebruikt worden om het volume van de lippen te vergroten.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De kracht van licht

In ons cosmetisch centrum in Rotterdam bieden wij tevens de mogelijkheid om uw huid zichtbaar stralender, jonger en zuiverder te maken. Dit doen wij door middel van Dermalux® LED fototherapie. Deze behandeling maakt gebruik van de kracht van licht. Het stimuleert de natuurlijke vernieuwing en herstelprocessen van de huid en versnelt de vorming van nieuwe cellen. Hierdoor worden huidaandoeningen bovendien verholpen. De behandeling is ontspannen en pijnloos en heeft een aangetoond positief effect op uw humeur.
yavuz-cc-log

Permanent ontharen

Heeft u last van ongewenste haargroei? Dan bent u niet alleen. Dit is namelijk een zeer veelvoorkomend probleem. Scheren veroorzaakt vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes. Voorkom deze symptomen door te kiezen voor een laserbehandeling bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam. Ontharen met onze lasers werkt snel en vrijwel pijnloos. Het haarzakje wordt vernietigd waardoor het niet verder kan groeien.


Consult in Rotterdam

De genoemde behandeling zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die we in Rotterdam bieden. Wilt u weten wat we voor uw persoonlijke situatie kunnen doen? Maak een afspraak voor een consult. Dat kan eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook bellen via 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. Voor een professionele schoonheidsbehandeling komt u natuurlijk naar Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterd