Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Wortelkanaalbehandeling Rotterdam (west)

Wortelkanaalbehandeling door tandarts Yavuz in Rotterdam

Bent u in de omgeving van Rotterdam op zoek naar een kundige tandarts waar u een wortelkanaalbehandeling uit kunt laten voeren? Bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam (west) zit u helemaal goed. In ons tandheelkundig centrum oefenen wij het tandartsvak in zijn volledige breedte uit. Wij helpen u bijvoorbeeld met algemene tandheelkunde, implantologie, orthodontie cosmetische tandheelkunde en endodontologie oftewel wortelkanaalbehandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren tandartsen en zij werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Wilt u meer te weten komen over het een wortelkanaalbehandeling in onze praktijk in Rotterdam? Lees dan verder of neem contact met ons op en maak een afspraak.

wortelkanaalbehandelingen

Wanneer een wortelkanaalbehandeling uit laten voeren in Rotterdam?

Wanneer dient u een wortelkanaalbehandeling uit te laten voeren? Endodontologie dient in onze praktijk in Rotterdam toegepast te worden wanneer het weefsel in uw wortelkanaal ontstoken is (geweest). Maar waar is dit weefsel en het wortelkanaal precies te vinden? Uw tanden en kiezen bestaan uit een kroon en één of meerdere wortels. De kroon is zichtbaar, maar de wortels niet. De wortels zitten onder uw tandvlees in de kaak verankerd. In iedere wortel loopt een kanaal. Deze wordt het wortelkanaal genoemd. In het wortelkanaal zitten zenuwvezels en kleine bloedvaten. Dit weefsel wordt ook wel pulpa genoemd. Wanneer dit weefsel ontstoken is, dient er een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd te worden. 

 


Behandeling en nazorg bij een wortelkanaalbehandeling

De wortelkanaalbehandeling wordt in Rotterdam door een van onze ervaren tandartsen uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt het kanaal gereinigd met kleine vijltjes en gespoeld met desinfecterende spoelvloeistof. Vervolgens wordt de tand of kies weer gedicht met een vulling. Na de behandeling kunt u 7 tot 10 dagen last hebben van napijn. Deze pijn kan onderdrukt worden met een gewone pijnstiller als ibuprofen. Wanneer de pijn langer aanhoudt, is het verstandig om weer contact op te nemen met uw tandarts

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Wortelkanaalbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met onze tandarts voor een effectieve wortelkanaalbehandeling in Rotterdam (west). Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk in Rotterdam!

Laat een wortelkanaalbehandeling uitvoeren in Rotterdam

Wenst u een wortelkanaalbehandeling uit te laten voeren door een van onze specialisten in Rotterdam? Of wilt u meer te weten komen over endodontologie? Benader ons dan via 010-3119090 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij helpen u graag met een wortelkanaalbehandeling in onze tandartspraktijk in Rotterdam (west).