Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Tanden bleken

Durf weer te lachen

Een stralende lach valt meteen op en het geeft u bovendien zelfvertrouwen. Het is dan ook zeer vervelend dat tanden en kiezen kleurstoffen opnemen. Dit betekent dat het consumeren van bijvoorbeeld koffie, thee en rode wijn voor verkleuring zorgt. Ook het roken van sigaretten geeft de tanden een gele tint. Heeft u hier ook last van? Laat uw tanden dan bleken bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam. Lees hier meer over de mogelijkheden of neem meteen contact met ons op.

De expertise van een cosmetisch centrum

Verkleurde tanden en kiezen zijn ontzettend vervelend. Iedereen zou zonder zich onzeker te voelen, gewoon moeten kunnen lachen. Laat uw tanden daarom bleken in een professioneel cosmetisch centrum, bij Yavuz in Rotterdam. Wij geven uw leven een nieuwe impuls. De verkleuring van tanden kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Zo kan het komen door de voeding en het drinken dat u nuttigt, maar bijvoorbeeld ook door het nemen van bepaalde medicijnen. Daarnaast kan het simpelweg zo zijn dat een gelige kleur van de tanden in uw genen zit. Laat uw tanden bleken bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam, en wij verzorgen een langdurige stralende glimlach.

Voordelen van tanden bleken

Denkt u erover om uw tanden bij ons in Rotterdam te laten bleken? Dan kunt u rekenen op:
  • het bleken van uw tanden in een professioneel cosmetisch centrum onder begeleiding van een tandarts
  • het gebruik van producten die uitsluitend door tandartsen gebruikt mogen worden
  • een pijnloze behandeling die uw tanden wel tot 9 tinten lichter maakt
  • een langdurig effect dat tot 3 jaar zichtbaar blijft
  • snelle en effectieve behandeling

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een passende oplossing

Omdat niet iedere situatie hetzelfde is, bieden wij voor iedereen een passende uitkomst. U kunt kiezen uit drie verschillende systemen om uw tanden te bleken:
  1. Click: een snelle behandeling van ongeveer 10 minuten met directe zichtbare verbetering van 4 tot 5 tinten. U ziet tot 6 maanden resultaat.
  2. Touch: een behandeling van 30 minuten met direct zichtbaar resultaat van 5 tot 9 tinten. Dit effect blijft tot 12 maanden
  3. Brilliant: behandeling van 1 uur, met 8 tot 9 tinten verbetering en een langdurig resultaat van 2 tot 3 jaar. Dit is inclusief een nazorg-set.
yavuz-cc-log

Kom langs in Rotterdam

Wilt u ook uw tanden laten bleken en direct resultaat? Kom dan langs in Rotterdam en laat uw tanden bleken bij Yavuz Cosmetisch Centrum. Wij zorgen voor een efficiënte, snelle en pijnloze behandeling van uw tanden. Contact opnemen doet u zeer snel en eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. Geniet ook van een stralende glimlach en laat uw tanden bleken bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam!