Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Tanden bleken Zaandam

Laat uw tanden bleken bij tandarts Yavuz in Zaandam

Zoekt u in de omgeving van Zaandam een ervaren tandarts waar u uw tanden kunt laten bleken? Kom dan langs bij tandheelkundig centrum Yavuz. Wij oefenen het tandartsvak in de volle breedte uit. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie en orthodontie, maar ook voor cosmetische tandheelkunde, zoals tanden bleken. Bleken wordt al vele jaren succesvol toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. In onze praktijk kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Voor meer informatie over deze behandelingen en het resultaat leest u verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken om uw tanden te bleken bij onze tandarts in Zaandam. 


Waarom uw tanden bleken?

Wist u dat uw tanden en kiezen door de jaren heen verschillende kleurstoffen opnemen? Veel producten zoals sigaretten, thee, koffie en rode wijn zorgen voor deze verkleuringen. Ze worden ook wel externe verkleuringen genoemd. Wanneer u ouder wordt, worden uw tanden door deze externe verkleuringen steeds donkerder. Soms zijn de tanden al verkleurd bij het doorbreken. Dit kan bijvoorbeeld door een ontwikkelingsstoornis of medicijngebruik komen. Verkleurde kiezen en tanden werden vroeger vaak opgelost door door het zetten van een nieuwe kroon. Tegenwoordig biedt het bleken van de tanden echter een grote uitkomst. Met mooie, stralend witte tanden durft u vaker te lachen, heeft u meer zelfvertrouwen en krijgt uw leven een nieuwe impuls!

 


De voordelen die wij bieden in Zaandam

Bent u in Zaandam van plan om uw tanden te laten bleken? Dan is een behandeling bij tandartspraktijk Yavuz een uitstekende keuze:
  • Wij maken gebruik van producten die alleen door tandartsen gebruikt mogen worden
  • Wij kunnen zeer snel en effectief behandelen (programma’s vanaf 10 minuten)
  • Uw tanden worden gebleekt onder begeleiding van een tandarts
  • Wij kunnen uw tanden pijnloos tot 9 tinten lichter maken
  • Een langdurig resultaat (tot 3 jaar)
Voor meer informatie over de voordelen die wij bieden of het maken van een afspraak, neemt u contact op met de specialisten van onze praktijk in Zaandam.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze verschillende behandelingen

De tandarts in ons tandheelkundig centrum kan verschillende soorten whitening behandelingen uitvoeren. U kunt bij ons kiezen uit Click, Touch en Brilliant. De Click is met slechts 10 minuten behandeltijd de kortste behandeling. Het geeft een verbetering van 4 tot 5 tinten. Het resultaat van de Click is tot 6 maanden zichtbaar. Een Touch behandeling duurt 30 minuten met een groot resultaat. Het levert een verbetering van 5 tot 9 tinten op en is tot 12 maanden zichtbaar. De meest intensieve en effectieve behandeling die wij aanbieden is de Brilliant. U wordt een uur behandeld en gaat de praktijk uit met een mooi, gezond en witter gebit. Uw tanden zijn wel 8 tot 9 tinten witter en het resultaat is 2 tot 3 jaar zichtbaar. Deze behandeling is inclusief een nazorg set. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen.


Kom langs om uw tanden te laten bleken in Zaandam

Wenst u uw tanden te laten bleken door de professionals van tandarts Yavuz in Zaandam? Of wilt u meer te weten komen over de verschillende behandelingen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075-8200992 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij helpen u graag aan een stralende glimlach door uw tanden te bleken in Zaandam.