Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Tanden bleken Rotterdam (west)

Laat uw tanden bleken bij tandarts Yavuz in Rotterdam

Bent u in regio Rotterdam op zoek naar een goede tandarts waar u uw tanden kunt laten bleken? Bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam (west) bent u aan het juiste adres. Naast algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie en orthodontie kunt u ook bij ons terecht voor cosmetische tandheelkunde zoals tanden bleken. Bleken wordt al vele jaren succesvol toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. Bij het bleken worden verschillende systemen gebruikt. Wilt u meer te weten komen over het bleken van tanden in onze tandartspraktijk en de verschillende systemen die wij gebruiken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak om uw tanden te bleken in Rotterdam (west).


Waarom uw tanden bleken?

Door de jaren heen nemen uw tanden en kiezen kleurstoffen op. Producten die onder andere de tanden verkleuren zijn sigaretten, thee, koffie en rode wijn. Dit noemen we ook wel externe verkleuringen. Naarmate u ouder wordt, zullen uw tanden hierdoor donkerder worden. In andere gevallen zijn de tanden door bijvoorbeeld ontwikkelingsstoornissen of medicijngebruik al verkleurd bij het doorbreken. Vroeger werd dit vaak opgelost met het zetten van een nieuwe kroon, maar tegenwoordig biedt het bleken van de tanden een grote uitkomst. Een mooie lach geeft u zelfvertrouwen, het zorgt ervoor dat u vaker durft te lachen en geeft uw leven een nieuwe impuls! 

 


De voordelen die wij bieden in Rotterdam

Wilt u in Rotterdam (west) uw tanden laten bleken? Kies dan voor een behandeling bij tandartspraktijk Yavuz. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • Wij maken gebruik van producten die alleen door tandartsen gebruikt mogen worden
  • Wij kunnen zeer snel en effectief behandelen (programma’s vanaf 10 minuten)
  • Uw tanden worden gebleekt onder begeleiding van een tandarts
  • Wij kunnen uw tanden pijnloos tot 9 tinten lichter maken
  • Een langdurig resultaat (tot 3 jaar)
Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk in Rotterdam en geniet van een prachtig resultaat!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze verschillende behandelingen

Bij onze tandartspraktijk in Rotterdam kunt u terecht van verschillende systemen van tanden bleken. U heeft de keuze uit Click, Touch en Brilliant. De Click behandeling geeft al zichtbare verbetering in slechts 10 minuten. Het levert een verbetering op van 4 tot 5 tinten en geeft een resultaat dat tot 6 maanden zichtbaar is. De Touch behandeling geeft een prachtig resultaat in 30 minuten. Het geeft een gemiddelde verbetering van 5 tot 9 tinten en is tot 12 maanden zichtbaar. Tot slot bieden wij onze meest intensieve behandeling, de Brilliant behandeling. De behandeling duurt een uur en geeft een mooi, gezond en witter gebit. Het levert een verbetering van wel 8 tot 9 tinten op en het resultaat is 2 tot 3 jaar zichtbaar. Bij deze behandeling krijgt u ook een nazorg set. 


Kom langs om uw tanden te laten bleken in Rotterdam

Wilt u uw tanden laten bleken door onze gespecialiseerde tandarts in Rotterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende behandelingen die wij uitvoeren? Benader ons dan u via 010-3119090 of mail naarinfo@yavuztc.nl. Wij helpen u graag aan een stralende glimlach door uw tanden te bleken in Rotterdam (west).