Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Tandarts in Zaandam

Uw tandartspraktijk in Zaandam

Zoekt u in regio Zaandam een ervaren tandarts? Dan zit u helemaal goed bij tandartspraktijk Yavuz. Bij onze tandheelkundig centrum kunt u terecht voor uw halfjaarlijkse controles van uw gebit, maar ook voor uitgebreidere behandelingen. De behandelingen en controles worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten die uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige producten en apparaten. In onze praktijk wordt het tandartsvak in de gehele breedte uitgevoerd. Wij verzorgen al uw behoeften met betrekking tot uw gebit en esthetiek in het gelaat. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze tandartspraktijk? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij onze praktijk in Zaandam.


Maak kennis met onze tandartspraktijk in Zaandam

In onze tandartspraktijk in Zaandam kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie, endodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kleine chirurgische ingrepen. In 2014 werd de praktijk opgericht door dr. Tugba Yavuz. Zij heeft, voordat ze met de praktijk begon, de studie Tandheelkunde in Amsterdam aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam voltooid. Tandarts Yavuz is werkzaam in praktijk en daarnaast ook voornamelijk bezig met het behandelen van cosmetische en esthetische casussen. Bij Yavuz Tandheelkundig Centrum in Zaandam en Rotterdam wordt u geholpen door een bekwaam team van tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten tandartsassistenten. 


Endodontologie, kaakgewrichtsklachten en parodontologie

De tandarts in Zaandam is specialist op het gebied van onder andere endodontologie, kaakgewrichtsklachten, cariës behandelingen en parodontologie. Een andere naam voor endodontologie is het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Dit type behandeling voeren wij uit wanneer de zenuwvezels en kleine bloedvaten in het wortelkanaal ontstoken zijn (geweest). Heeft u last van kaakgewrichtsklachten? Ook dan kunt u bij ons aankloppen in Zaandam. Met een behandeling maken wij een einde aan de pijn in uw kaak en hoofd. Een onderdeel van de algemene tandheelkunde is de controle op en de behandeling van cariës (gaatjes). Naast volwassenen, kunnen ook kinderen bij ons terecht. Wij hebben zelfs een speciale kinderkamer ingericht, waardoor de drempel voor uw kind voor een controle of behandeling wordt verlaagd. Tot slot helpen wij ook met parodontologie, oftewel tandvleesbehandelingen. Wij behandelen onder andere terugtrekkend tandvlees, tandvleesontstekingen en botafbraak. 


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Myobrace, orthodontie, whitening, prothethiek en facings

In onze tandartspraktijk in Zaandam doen wij ook behandelingen die gericht zijn op het uiterlijk van uw gebit. Wij kunnen bijvoorbeeld uw tanden rechtzetten met behulp van een beugel en verbeteren de gezichtsontwikkeling bij kinderen middels een myobrace. Heeft u ernstig beschadigde of misvormde tanden? Dan kunnen wij de tanden of kiezen vervangen door een kunstkroon (prothetiek). Een andere manier om uw gebit te laten verfraaien is met facings. Tot slot kunnen wij ook prachtige, stralend witte lach realiseren met een whitening behandeling. Laat ons weten welke behandeling u in Zaandam wenst.


Bezoek onze tandartspraktijk in Rotterdam

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze tandartspraktijk in Zaandam? Of wenst u direct een afspraak bij ons te maken? Benader ons dan via telefoonnummer 075-8200992 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij helpen u dan graag verder in onze tandartspraktijk in Zaandam.