Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Tandarts in Rotterdam

Uw tandartspraktijk in Rotterdam (west)

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Rotterdam west? Maak dan kennis met tandartspraktijk Yavuz. Bij ons tandheelkundig centrum kunt u terecht wanneer u zich wilt laten behandelen door gediplomeerde specialisten. Wij oefenen het tandartsenvak in de volle breedte uit in onze praktijk. Onze ervaren artsen maken gebruik van speciale apparatuur. Op deze manier verzorgen wij al uw behoeften met betrekking tot uw gebit en esthetiek in het gelaat. Wilt u meer te weten komen over onze tandartspraktijk? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij onze praktijk in Rotterdam.


Maak kennis met onze tandartspraktijk in Rotterdam

Wij zijn een tandartspraktijk in Rotterdam (west) waar u terecht kunt voor algemene tandheelkunde, implantologie, endodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kleine chirurgische ingrepen. De praktijk is in september 2014 opgericht door dr. Tugba Yavuz, nadat zij haar studie Tandheelkunde in Amsterdam had voltooid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Tandarts Yavuz is naast haar werkzaamheden in de praktijk, voornamelijk bezig met het behandelen van cosmetische en esthetische casussen. Het team van Yavuz Tandheelkundig Centrum bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten tandartsassistenten.


Endodontologie, kaakgewrichtsklachten en parodontologie

In onze tandartspraktijk in Rotterdam zijn wij onder andere gespecialiseerd in endodontologie, kaakgewrichtsklachten, cariës behandelingen en parodontologie. Endodontologie wordt ook wel wortelkanaalbehandelingen genoemd. Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd wanneer de zenuwvezels en kleine bloedvaten in het wortelkanaal ontstoken zijn (geweest). Ook bij kaakgewrichtsklachten kunt u bij ons aankloppen. Onze uiterst vaardige tandartsen helpen u graag een einde te maken aan de pijn in uw kaak en hoofd. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de controle op en de behandeling van cariës (gaatjes). Wij hebben speciaal voor kinderen een kinderkamer ingericht, waardoor de drempel voor uw kind voor een tandarts controle of behandeling tot een minimum wordt gebracht. Tot slot helpen wij ook met parodontologie, oftewel tandvleesbehandelingen. Wij behandelen patiënten die bijvoorbeeld last hebben van terugtrekkend tandvlees, tandvleesontstekingen en botafbraak.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Myobrace, orthodontie, whitening, prothethiek en facings

Naast de gezondheid van uw gebit, kunt u ook bij onze tandarts in Rotterdam terecht voor behandelingen die gericht zijn op het uiterlijk van uw gebit. Denk aan het rechtzetten van uw tanden met een beugel of het toepassen van een myobrace ter verbetering van de gezichtsontwikkeling bij kinderen. Daarnaast kunnen wij beschadigde of misvormde tanden of kiezen vervangen door een kunstkroon (prothetiek). Wilt u een prachtige, stralend witte lach? Kies dan in Rotterdam voor onze whitening behandeling. Wilt u uw gehele gebit verfraaien? Dan kunt u ook facings laten plaatsen.


Bezoek onze tandartspraktijk in Rotterdam

Wilt u in Rotterdam meer te weten komen over onze tandartspraktijk? Of wilt u direct een afspraak maken met onze tandarts in Rotterdam? Bel ons dan via 010-3119090 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij helpen u dan graag verder in onze tandartspraktijk in Rotterdam (west).