Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Spoed tandarts Rotterdam

Spoedhulp bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam

Bent u op zoek naar een kundige spoed tandarts in regio Rotterdam west? Neem dan direct contact op met de spoeddienst van tandartspraktijk Yavuz. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met uw gebitsproblemen. Tandartspraktijk Yavuz heeft een tandheelkundig centrum in Rotterdam waar u onder andere terecht kunt voor algemene tandheelkunde, endodontologie, orthodontie, parodontologie en implantologie. Wanneer u met spoed bij onze tandarts in Rotterdam langskomt, wordt u zo snel mogelijk geholpen door een van onze specialisten. Heeft u in Rotterdam (west) ook te maken met een spoedgeval? Bel ons dan zo snel mogelijk via 010-45521550.

Maak kennis met onze tandartspraktijk in Rotterdam

Kiest u in Rotterdam bij een spoed voor tandarts Yavuz? Dan kunnen wij u onder andere helpen op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, endodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kleine chirurgische ingrepen. Onze praktijk is in 2014 opgericht dr. Tugba Yavuz. Zij voltooide voorafgaand haar studie tandheelkunde in Amsterdam aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Tandarts Yavuz werkt in de praktijk en is daarnaast voornamelijk bezig met het behandelen van cosmetische en esthetische casussen. Bij een spoedgeval of behandeling wordt u bij Yavuz geholpen door een team van kundige tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandartsassistenten. 


Onze spoed tandarts

Wanneer u last heeft van acute pijn, is het fijn als u zo snel mogelijk behandeld kan worden door een tandarts. Soms kan het echter voorkomen dat u in het weekend of ‘s avonds ontzettend veel last krijgt van bijvoorbeeld uw kies of ander gebied in of rondom uw gebit. Gelukkig kunt u in dit geval altijd terecht bij tandarts Yavuz in Rotterdam. Onze spoed tandarts is namelijk ook te bereiken buiten werktijden en het weekend. Op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk helpen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een spoed tandarts in Rotterdam

Heeft u last van acute pijn en wilt u zo snel mogelijk een spoed tandarts bellen in Rotterdam of omgeving? Benader dan direct de tandarts van tandheelkundig centrum Yavuz. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • Bij spoedgevallen ook bereikbaar buiten werktijden en in het weekend
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak in onze praktijk in Rotterdam.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Rotterdam (west)

Wilt u snelle hulp van onze spoed tandarts in Rotterdam (west)? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar
010-45521550 of mail naar info@yavuztc.nl. Onze spoed tandarts in Rotterdam west verhelpt graag zo snel mogelijk uw pijn en gebitsproblemen in.