Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Orthodontie (beugelbehandelingen)

Beugelbehandeling

Bent u niet tevreden met de stand van uw tanden, kaken of kiezen? Dit kan er erg vervelend zijn en bovendien schadelijk voor het zelfvertrouwen. Zo kan een incorrecte stand van uw tanden verschillende klachten met zich meebrengen zoals problemen bij het praten of het eten van voedsel. Om de stand te corrigeren kan orthodontie (ook wel beugelbehandeling genoemd) de oplossing zijn.


Behandelplan Orthodontie

Orthodontie biedt een breed aan scala aan mogelijkheden voor de correctie van uw tanden. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Met een beugelbehandeling verhelpen wij scheefstaande tanden zodat u weer zelfverzekerd en zonder gebitsklachten door het leven kan. Het is echter niet altijd nodig om een volledig beugelbehandeling te ondergaan als u enkel stand correctie van bijvoorbeeld enkel uw voortanden wenst. Daarom is het belangrijk om altijd eerst een afspraak in te plannen zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

 


De voordelen van een beugelbehandeling bij Yavuz

  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
  • Wij beschikken over innovatieve technologieën

Plan een afspraak voor meer informatie

Orthodontie jonge patiënten

Ook hebben wij bij Yavuz innovatieve behandelingen in de praktijk voor kinderen die duimzuigen of een speen gebruiken. Deze zeer jonge patiënten kunnen wij zonder metalen beugelwerk in een vroeg stadia op jonge leeftijd spelenderwijs behandelen! Zo werken wij aan een stralende toekomst.


Contact

Contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens conform Privacy Verklaring