Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Kroon plaatsen

Wat is een kroon?

Kronen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.


Wanneer kan een kroon nodig zijn?

Over het algemeen zijn er twee redenen om een kroon te plaatsen:

1. Er is onvoldoende houvast voor een vulling. Door tandbederf kan een groot deel van de tand of kies verloren zijn gegaan.

2. Verbeteren van het uiterlijk. Meestal gaat het daarbij om verkleurde en/of slecht gevormde tanden of kiezen die voor in de mond staan.


Het behandelproces normaal gesproken

De behandeling van een kroon verloopt in verschillende stappen. Hierdoor zijn er meerdere bezoeken aan de tandarts nodig. Ook wordt de kroon niet plaatselijk gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Uiteindelijk moet u voor een behandeling van de kroon dus meerdere keren op en neer kan het proces tot wel 2 weken duren.

Het proces bij Yavuz TC

Bij Yavuz Tandheelkundig Centrum bezitten wij nieuwe innovatieve machines met 3D technologie. Hierdoor kunnen wij u een verbeterde service aanbieden.

Wat betekent dit voor u?

  • Snelle en kortdurende behandeling; Door gebruik van nieuwste technologieën zijn er geen afdrukken en beetbepalingen meer nodig. De behandeling kan in twee zitting op locatie plaats vinden. U hoeft dus niet meer naar het tandtechnisch laboratorium.
  • Maatwerk; De kroon wordt voor u ontworpen, ziet er natuurlijk uit en past mooi bij de rest van uw gebit
  • Esthetisch mooi en duurzaam; Wij maken gebruik van duurzame materialen met lange levensduur. Het materiaal heeft dezelfde kleur als uw tand of kies.
  • Pijnloos; Door plaatselijk verdoving zult u geen pijn ervaren.
  • Voordelig; Afhankelijk van aantal te plaatsen kronen, zullen de techniekkosten afnemen.

 

Plan een afspraak voor meer informatie

De technologie

 

 

Contact

Contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens conform Privacy Verklaring