Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Verkleurde, scheve en onregelmatige tanden kunnen gecorrigeerd worden met tand kleurige schildjes welke facings worden genoemd. Bij de 1e afspraak neemt de tandarts enkel een afdruk van uw gebit en vervolgens worden de facings tijdens 2e afspraak in slechts een uur geplaatst.


Soorten Facings

Bij TC Yavuz heeft u de keuze tussen composiet of porseleinen facings, wij helpen u graag verder met deze keuze.

Composiet-facings:
Wanneer u snel en direct in één bezoek nieuwe facings wilt dan is composiet-facings een goede keuze. Wij brengen ze direct aan en gaan meestal rond de vijf tot zeven jaar mee.

Porseleinen-facings:
Op maat gemaakte facings in maar liefst twee behandelingen klaar! Tijdens de eerste behandeling worden je tanden voorbehandeld en tijdens het tweede bezoek worden de facings geplaats. Porseleinen-facings gaan 10 tot 15 jaar mee. Met de nieuwste 3D technologie kunnen wij ook op locatie u behandelen. Er wordt een tandafdruk genomen waarna de facings op maat kunnen worden gemaakt.


Het proces bij Yavuz TC

Bij Yavuz Tandheelkundig Centrum bezitten wij nieuwe innovatieve machines met 3D technologie. Hierdoor kunnen wij u een verbeterde service aanbieden.

Wat betekent dit voor u?

  • Snelle en kortdurende behandeling; Door gebruik van nieuwste technologieën zijn er geen afdrukken en beetbepalingen meer nodig. De behandeling kan in twee zitting op locatie plaats vinden.
  • Maatwerk; De facings wordt voor u ontworpen, ziet er natuurlijk uit en past mooi bij de rest van uw gebit
  • Esthetisch mooi en duurzaam; Wij maken gebruik van duurzame materialen met lange levensduur. Het materiaal heeft dezelfde kleur als uw tand of kies.
  • Voordelig; Door de innovatieve machines kunnen de techniekkosten afnemen.

Plan een afspraak voor meer informatie

De technologie

 

 

Contact

Contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens conform Privacy Verklaring