Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Schoonheidsspecialiste Yavuz

Hulp van een schoonheidsspecialiste

Kunt u de hulp gebruiken van een professionele en ervaren schoonheidsspecialiste? Dan bent u bij Yavuz Cosmetisch Centrum aan het juiste adres! Wij helpen u met het beste uit uzelf en uw uiterlijk te halen! Wilt u meer weten over de behandelingen die onze schoonheidsspecialiste kan verrichten? Lees dan verder, of maak meteen een afspraak voor een consult via het contactformulier.

Altijd een passende oplossing

Heeft u een bepaald vraagstuk, of wilt u gewoon uw huid wat meer laten stralen? Elk huidtype is anders en vraagt weer een ander type behandeling. De schoonheidsspecialiste van Yavuz Cosmetisch Centrum kan daarom veel verschillende behandelingen verrichten. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:
  • Lichtbehandeling
  • Botox
  • Fillers
  • Permanent ontharen
  • Tanden bleken

Behandelingen in een cosmetisch centrum

Bij ons kunt u altijd rekenen op het feit dat de schoonheidsspecialiste geavanceerde medische behandelingen verricht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur en materialen, waardoor we de nieuwste en beste technieken toe kunnen passen. Dit alles gebeurt in een comfortabele kliniek. Zo hebben wij speciaal een lounge en een leeshoek ingericht om uw bezoek aan Yavuz Cosmetisch Centrum zo prettig mogelijk te laten verlopen. Onze vriendelijke schoonheidsspecialiste staat graag voor u klaar om uw met uw schoonheidsgerelateerde vraagstukken te helpen.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Botox als migraine behandeling?

Een van de behandelingen die onze schoonheidsspecialiste uitvoert is de botoxbehandeling. Deze behandeling wordt toegepast om spieractiviteit te verminderen, waardoor de huid tot rust komt en rimpels vervagen. Bovendien helpt het om de vorming van nieuwe rimpels te voorkomen. Wist u trouwens dat botox ook gebruikt kan worden om migraine te verminderen? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ongeveer 70% van de mensen die last hebben van migraine en hier een botox-behandeling voor ondergaan, gedurende de periode dat de botox werkzaam is minder last hebben van hoofdpijn. Een andere manier waarop een schoonheidsspecialiste botox toe kan passen, is om overmatig zweten te verminderen met wel 95%!
yavuz-cc-log

Kom langs bij Yavuz Cosmetisch Centrum

Heeft u een specifiek schoonheidsvraagstuk, of wilt u meer weten over de geschiktheid van een behandeling voor uw huid? Neem dan contact op met onze schoonheidsspecialiste. U maakt gemakkelijk een afspraak voor een consult door te bellen naar 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. De schoonheidsspecialiste van Yavuz Cosmetisch Centrum helpt u graag verder!