Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Rosacea behandeling

Rosacea professioneel laten behandelen

Heeft u last van rosacea? Aangezien het een zichtbare huidaandoening is, maakt het u wellicht onzeker. Kies voor een rosacea behandeling en pak de symptomen systematisch aan. Bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam verzorgen we een professionele rosacea behandeling. Wilt u meer weten, lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze huidspecialisten.

Wat is rosacea?

Gelijkmatig verdeelde roodheid, de zichtbaarheid van uitgezette bloedvaatjes, aanvallen van ‘flare-ups’ van erge roodheid in het gezicht en puistjes en bultjes. Herkent u deze symptomen? Dan heeft u wellicht rosacea. Dit is een chronische huidaandoening die vooral voorkomt bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar. Omdat de barrièrefunctie van de bovenste laag van de huid aangetast is, wordt de huid zeer gevoelig voor zogenaamde ‘triggers’ van buitenaf die een ontstekingsreactie veroorzaken. Rosacea is een chronische huidaandoening, wat betekent dat het niet overgaat. De symptomen kunnen echter wel behandeld worden met een rosacea behandeling.

Hoe gaat een rosacea behandeling

De meeste mensen die last hebben van rosacea, vinden de extreme roodheid het meest storend. De rosacea behandeling in een cosmetisch centrum bestaat daarom uit een lichttherapie tegen deze roodheid. Bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam werken we met een zogenaamde eMatrix behandeling. Hiermee worden na de rosacea behandeling nieuwe huidcellen aangemaakt die zorgen voor een verhoogde productie van collageen. Dit zorgt ervoor dat de roodheid van de huid verminderd. Met een eMatrix behandeling zult u geen last hebben van een vervelende herstelperiode en wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Komt u in de ochtend naar ons cosmetisch centrum voor deze behandeling, dan kunt u in de avond zelfs alweer make-up dragen!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Behandelingen bij Cosmetisch Centrum Yavuz

Kiest u voor een rosacea behandeling bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Dan kunt u onder andere rekenen op:
  • Geavanceerde behandeling van uw symptomen
  • Het gebruik van hoogwaardige apparatuur en materialen
  • Toepassing van de nieuwste en beste technieken
  • Een comfortabele kliniek met een speciaal ingerichte lounge en leeshoek om uw bezoek extra prettig te maken
  • Vriendelijk personeel dat u graag wil helpen
yavuz-cc-log

Bezoek ons cosmetisch centrum in Rotterdam

Breng ook een bezoek aan Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam voor een professionele rosacea behandeling! U kunt eenvoudig hier op onze site het contactformulier invullen om een afspraak te maken. Ook kunt u ons telefonisch benaderen via 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. Verminder de roodheid in uw gezicht en kies voor een rosacea behandeling bij Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam!