Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Professionele huidtherapie bij Yavuz Cosmetisch Centrum

De expertise van uw huidtherapeut

Een natuurlijke, mooie en gezonde huid, wie wil dat nu niet? De huidtherapeut van Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam is gespecialiseerd in het stellen van diagnoses en het verrichten van cosmetische behandelingen. Bent u op zoek naar professionele huidtherapie? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden, lees dan snel verder of neem meteen contact op met de huidtherapeut in Rotterdam.

Een behandeling die bij u past

Goede huidtherapie door een professionele huidtherapeut kan wonderen doen, niet alleen voor de gezondheid van uw huid, maar ook voor uw zelfvertrouwen. Bij Yavuz Cosmetisch Centrum helpen wij u hier graag mee. Bij ons in Rotterdam kunt u onder andere rekenen op:
  • Geavanceerde medische cosmetische behandelingen
  • Het gebruik van hoogwaardig apparatuur en materialen
  • Behandelingen met de nieuwste en beste technieken
  • Een comfortabele kliniek met een speciale lounge en leeshoek om uw bezoek aan het cosmetisch centrum zo prettig mogelijk te maken
  • Een behandeling door een vriendelijke huidtherapeut die u graag wil helpen
Bovendien verzorgen wij altijd een huidtherapie die past bij wat u nodig heeft. Wij geven graag een aantal voorbeelden van onze technologieën.

Dermalux® LED fototherapie

De Dermalux® LED behandeling is een vorm van huidtherapie die gebruik maakt van de kracht van licht. Met een toonaangevende en niet-invasieve behandeling wordt een zichtbaar stralende, jongere en zuivere huid gerealiseerd. Dit zichtbare resultaat heeft u al na slechts één behandeling door de huidtherapeut. De huidcellen krijgen nieuwe energie waardoor de vale, vermoeide teint wordt gerevitaliseerd. Door de reeks behandelingen krijgt u een langdurig zichtbare resultaat, omdat onder andere de natuurlijke vernieuwing en het herstelproces van de huid wordt bevorderd. De huidtherapie zelf is een volledig ontspannen en pijnloze ervaring met een aangetoond positief effect op het humeur.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jonge, vitale en strakke huid met eMatrix

Met de eMatrix huidtherapie worden diep in de huid nieuwe huidcellen aangemaakt voor een verhoogde productie van collageen. Na slechts twee behandelingen oogt uw huid al veel vitaler, jonger en strakker. Ook is deze huidtherapie uitermate geschikt voor de behandeling van onder andere:
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Ouderdomsvlekken
  • Acne littekens
  • Couperose
yavuz-cc-log

Afspraak voor een consult

Dit zijn slechts twee voorbeelden van de professionele behandelingen die onze huidtherapeut voor u kan verzorgen. Maak een afspraak voor een consult in Rotterdam en ontdek de huidtherapie die perfect voor u geschikt is. Een afspraak inplannen bij Yavuz Cosmetisch Centrum doet u gemakkelijk via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook bellen via 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. Voor hulp van een ervaren huidtherapeut neemt u contact op met Yavuz Cosmetisch Centrum in Rotterdam!