Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Pigmentvlekken laseren Rotterdam

Pigmentvlekken verwijderen bij cosmetisch centrum Yavuz Rotterdam

Bent u op zoek naar een specialist in Rotterdam waar u terecht kunt voor een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen? Maak dan een afspraak bij cosmetisch centrum Yavuz. Het cosmetisch centrum is de plek waar u terecht kunt voor het stellen van diagnoses en het ondergaan van cosmetische behandelingen. Onze specialisten voeren bijvoorbeeld behandelingen uit zoals het plaatsen van lipfillers, botox, mesotherapie, permanent ontharen en een eMAtrix behandeling om ouderdomsvlekken te verwijderen. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze goed opgeleide specialisten die met hoogwaardige materialen en apparatuur het gewenste resultaat verwezenlijken. Lees verder als u meer wilt weten over een eMatrix behandeling om pigmentvlekken te verwijderen, of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam.

Een eMatrix behandeling om pigmentvlekken te verwijderen

Het verwijderen van pigment- en ouderdomsvlekken is ons cosmetisch centrum mogelijk met een eMatrix behandeling. De eMatrix behandeling maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Na twee behandelingen oogt uw huid al veel jonger, vitaler en strakker. Een groot voordeel aan het laseren van pigmentvlekken met een eMatrix behandeling is dat de behandeling, in tegenstelling tot andere methoden, geen vervelende herstelperiode kent. De eMatrix maak namelijk uitsluitend gebruik van radiofrequente energie (RF). Op deze manier wordt het oppervlak van de huid niet beschadigd. 


Huidproblemen verbeteren met eMatrix technologie

De eMatrix technologie is een technologie die in onze kliniek gebruiken om pigmentvlekken te verwijderen. Daarnaast wordt dit type behandeling ook toegepast bij:

    • rimpels
    • grove poriën
    • ouderdomsvlekken
    • acne littekens
    • couperose

Heeft u last van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken? En wilt u deze graag laten laseren in ons cosmetisch centrum in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De behandeling

Hoe werkt een eMatrix behandeling? Een eMatrix behandeling werkt op basis van gefractioneerde radiogolven. Deze radiogolven maken minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag. Daarbij wordt bewust en doelgericht een verandering aangericht in de onderste huidlaag. Tijdens het herstelproces wordt er een nieuwe huid gecreëerd van binnenuit. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om 2 à 3 behandelingen te ondergaan met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van uw huid en het gewenste resultaat. Wilt u meer te weten komen over het verwijderen van pigment- en ouderdomsvlekken middels laseren? Neem dan gerust contact met ons op.
yavuz-cc-log

Afspraak maken bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam

Wenst u pigmentvlekken te laten laseren bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Of wilt u meer te weten komen over de eMatrix behandeling? Neem dan contact met ons op via 010-3119095 of mail naar info@yavuzcc.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor pigmentvlekken verwijderen in ons cosmetisch centrum in Rotterdam.