Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Permanent ontharen bij Cosmetisch centrum Rotterdam

Ipl ontharen bij cosmetisch centrum Yavuz Rotterdam

Zoekt u een cosmetisch centrum in Rotterdam waar u terecht kunt voor laser ontharen? Dan zit u helemaal goed bij cosmetisch centrum Yavuz. De specialisten van onze kliniek in Rotterdam focussen zich op het stellen van de juiste diagnoses en het uitvoeren van cosmetische behandelingen. U kunt bij ons terecht voor cosmetische behandelingen als lipfillers, botox, mesotherapie en permanent ontharen. De behandeling wordt uitgevoerd door een specialist die alleen gebruikmaakt van de beste producten en apparaten. Op deze manier kunnen wij het beste resultaat realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over ipl ontharen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam.

Permanent ontharen

In ons cosmetisch centrum in Rotterdam is het mogelijk om een ipl behandeling te ondergaan. Met deze behandeling is het mogelijk om permanent te ontharen. Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. De haren kunnen uiteraard verwijderd worden door ze scheren of te harsen. Maar dit zorgt vaak voor ongemakken als jeuk, rode bultjes en als ingegroeide haren. Met laser ontharen zijn deze ongemakken verleden tijd. Een behandeling gebeurd met behulp van speciale lasers. De lasers zorgen voor een gladde en zachte huid die vrij is van ongewenste haren.


De plekken die wij ontharen

Ongewenste haargroei komt op veel verschillende plekken van het lichaam voor. Wij kunnen de volgende plekken onder andere behandelen met ipl ontharen:
  • gezicht (bovenlip, kin en wangen)
  • hals
  • wenkbrauwen
  • oksels
  • borst
  • buik
  • rug
  • benen
  • schaamstreek
  • Wilt u bepaalde plekken op uw lichaam permanent ontharen bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De behandeling

Om permanent te ontharen maken wij gebruik van lasers. Deze lasers werken snel en vrijwel pijnloos. De lasers geven een zeer intense lichtbundel af. Het haar op de huid absorbeert de lichtbundel en zet deze energie om in warmte. De warmte die ontstaat, wordt afgegeven aan de haarzakjes. De haarzakjes worden hierdoor vernietigd, waardoor er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien. Er zijn een aantal punten waar u op moet letten voordat u aan de behandeling begint en nadat de behandeling heeft plaatsgevonden. Voor de behandeling mag u bijvoorbeeld 2 tot 4 weken niet harsen, epileren of blonderen. Daarnaast dient u de zon en de zonnebank 4 tot 6 weken te vermijden. Ook na de behandeling dient u overmatige zonblootstelling te vermijden. Meer weten over de behandeling en de punten waarop u moet letten? Neem dan contact op met een van onze specialisten in Rotterdam
yavuz-cc-log

Maak een afspraak voor definitief ontharen in Rotterdam

Wilt u onze specialisten inschakelen voor laser ontharen? Of wilt u meer te weten komen over ipl ontharen? Bel ons dan via 010-3119095 of mail naarinfo@yavuzcc.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor permanent ontharen in ons cosmetisch centrum in Rotterdam.