Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Parodontoloog Zaandam

De parodontoloog bij tandartspraktijk Yavuz in Zaandam

Wilt u een effectieve tandvleesbehandeling ondergaan bij een ervaren parodontoloog in Zaandam? Maak dan kennis met tandartspraktijk Yavuz. Yavuz is een tandheelkundig centrum in Zaandam, waar u terecht kunt met al uw behoeften met betrekking tot uw gebit en esthetiek in het gelaat. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in tandheelkunde, implantologie, cosmetische tandheelkunde, endodontologie en orthodontie, maar ook parodontologie. Heeft u last van ernstige tandvleesproblemen? Dan helpt onze parodontoloog u graag met een passende tandvleesbehandeling. Lees verder voor meer informatie over het werk van onze parodontoloog of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken bij onze praktijk in Zaandam. 


Onze parodontoloog in Zaandam

Wat kan een parodontoloog precies voor u doen? Een parodontoloog is een tandarts die zich bezighoudt met het diagnosticeren en behandelen van ernstige parodontale aandoeningen. Parodontale aandoeningen zijn tandvleesproblemen zoals terugtrekkend tandvlees, tandvleesontstekingen en botafbraak. In sommige ernstige gevallen is het nodig om een of meerdere implantaten te laten plaatsen. Tandvleesproblemen zijn onder andere herkennen aan de volgende symptomen:
  • Het tandvlees trekt terug
  • Uw tandvlees is rood en ernstig gezwollen of gevoelig
  • Uw tanden of kiezen gaan los staan of uitwaaieren
  • Er komt pus/ ontstekingsvocht uit uw tandvlees
Herkent u een van deze symptomen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met onze parodontoloog in Zaandam.

De behandeling en nazorg

Wanneer u kiest voor een behandeling door onze parodontoloog in Zaandam, verzorgen wij het volledige traject, van consult en behandeling tot de nazorg. Voordat er wordt gestart met een behandeling, zal onze parodontoloog uitgebreid het proces bespreken. Zo weet u precies wat er allemaal gaat gebeuren. Vervolgens zullen er ongeveer 1 tot 3 behandelingen plaatsvinden. Op deze manier kunnen wij uw tandvleesproblemen verhelpen. 


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Zaandam

Heeft u last van tandvleesproblemen en wilt u een tandvleesbehandeling uit laten voeren? Maak dan een afspraak bij onze parodontoloog in Zaandam. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Wij gaan graag aan de slag om uw tandvleesproblemen te verhelpen

Laat een tandvleesbehandeling uitvoeren in Zaandam

Wilt u meer te weten komen over het werk van onze parodontoloog in Zaandam? Of wenst u direct een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075-8200992 of te mailen via info@yavuztc.nl. Onze parodontoloog helpt u in Zaandam graag met een effectieve tandvleesbehandeling.