Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Parodontoloog Rotterdam (west)

De parodontoloog bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam

Heeft u in Rotterdam (west) behoefte aan een behandeling van een ervaren parodontoloog? Dan bent u bij tandartspraktijk Yavuz aan het juiste adres. Ons tandheelkundig centrum is te vinden in Rotterdam west en is de plek waar u terecht kunt met al uw behoeften met betrekking tot uw gebit en esthetiek in het gelaat. Wij helpen u bijvoorbeeld met algemene tandheelkunde, implantologie, cosmetische tandheelkunde, endodontologie, orthodontie en parodontologie. Bij onze parodontoloog kunt u terecht wanneer u last heeft van tandvleesproblemen. Heeft u behoefte aan meer informatie over het werk van onze parodontoloog? Lees dan verder of neem contact met ons op en maak direct een afspraak.


Onze parodontoloog in Rotterdam

Wat doet onze parodontoloog in Rotterdam? Een parodontoloog is een tandarts die zich bezighoudt met de diagnose en behandeling van ernstige parodontale aandoeningen. Bij parodontale aandoeningen kunt u denken aan tandvleesproblemen als terugtrekkend tandvlees, tandvleesontstekingen en botafbraak. In sommige situaties is het zelfs noodzakelijk om een of meerdere implantaten te laten plaatsen. Enkele symptomen die duiden op tandvleesproblemen zijn:
  • Het tandvlees trekt terug
  • Uw tandvlees is rood en ernstig gezwollen of gevoelig
  • Uw tanden of kiezen gaan los staan of uitwaaieren
  • Er komt pus/ ontstekingsvocht uit uw tandvlees
Herkent u een van deze symptomen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met onze parodontoloog in Rotterdam west.

De behandeling en nazorg

Kiest u voor een behandeling door onze parodontoloog in Rotterdam (west)? Dan zullen wij het volledige traject verzorgen, van consult tot behandeling en nazorg. De parodontoloog zal vooraf duidelijk met u bespreken, wat hij of zij gaat doen. Vervolgens zullen de behandelingen plaatsvinden. U krijgt ongeveer 1 tot 3 behandelingen van een uur. Dit zal uw tandvleesproblemen verhelpen.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Wilt u onze parodontoloog in Rotterdam inschakelen voor het uitvoeren van een tandvleesbehandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze tandartspraktijk. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen in Rotterdam!

Laat een tandvleesbehandeling uitvoeren in Rotterdam

Wilt u meer weten over het werk van onze parodontoloog in Rotterdam (west)? Of wenst u direct een afspraak te maken? Bel ons dan via 010-3119090 of mail naarinfo@yavuztc.nl. Onze parodontoloog helpt u in Rotterdam (west) graag met een effectieve tandvleesbehandeling.