Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Mondhygiënist Zaandam

Uw mondhygiënist in Zaandam

Zoekt u in Zaandam of omgeving een goede en ervaren mondhygiënist? Maak dan kennis met tandartspraktijk Yavuz. Ons tandheelkundig centrum is te vinden in Zaandam. Het is de plek waar u terecht kunt met al uw behoeften op het gebied van uw gebit en esthetiek in het gelaat. Wij helpen u bijvoorbeeld met algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie, orthodontie en cosmetische tandheelkunde. In onze praktijk werken specialisten die uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige apparaten en materialen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van onze mondhygiënist? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor verdere informatie of het maken van een afspraak in onze praktijk in Zaandam.

Onze mondhygiënist praktijk

In onze praktijk in Zaandam is het soms noodzakelijk om u door te verwijzen naar onze mondhygiënist. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om zelf een afspraak te maken met deze specialist, indien u dat nodig acht. Een mondhygiënist richt zich op preventie en de verzorging van de mond. Hij of zij helpt u met het voorkomen en bestrijden van tandbederf en tandvleesaandoeningen. Daarnaast voorziet zij u van persoonlijk advies en geeft zij u de mogelijkheid om maatregelen te nemen op het gebied van mondhygiëne. 


Wat doet onze mondhygiënist precies?

Een mondhygiënist is opgeleid om verschillende handelingen uit te voeren om de hygiëne van de mond te verbeteren. Een mondhygiënist kan u bijvoorbeeld helpen met het in kaart brengen van de conditie van het tandvlees, het verwijderen van tandsteen en tandplak, het aanbrengen van fluoride, het polijsten van vullingen, het reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees en het maken van gebitsafdrukken. Tot slot geeft de mondhygiënist u graag advies en voorlichting over het ontstaan van cariës, tandvleesaandoeningen en de invloed van voedingsgewoonten. Wilt u meer te weten komen over het werk van onze mondhygiënist in Zaandam? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Zaandam

Wenst u professioneel advies en hulp op het gebied van mondhygiëne? Benader dan onze mondhygiënist in Zaandam voor hulp en maak direct een afspraak. U kunt onder andere rekenen op het volgende:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Wij helpen u graag verder met het verbeteren van uw mondhygiëne.

Bezoek onze mondhygiënist in Zaandam

Wilt u graag een afspraak maken voor een bezoek aan onze mondhygiënist in Zaandam? Of wilt u meer te weten komen over onze praktijk? Benader ons dan via telefoonnummer 075-8200992. Mailen kan ook naar info@yavuztc.nl. Onze mondhygiënist in Zaandam helpt u graag met de preventie en mondverzorging van uw gebit.