Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Mondhygienist Rotterdam (west)

Uw mondhygiënist in Rotterdam (west)

Wenst u een afspraak te maken bij een goede en ervaren mondhygiënist in Rotterdam west? Benader dan de specialisten van tandartspraktijk Yavuz. Bij ons tandheelkundig centrum in Rotterdam west kunt u terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie, orthodontie en cosmetische tandheelkunde. In onze praktijk werken echte specialisten zoals tandartsen, preventie assistenten en mondhygiënisten. Tijdens de behandeling maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal en apparatuur. Wilt u meer te weten komen over het werk van onze mondhygiënist? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij onze praktijk in Rotterdam.

Onze mondhygiënist in Rotterdam

In onze praktijk in Rotterdam west kunt u een afspraak maken met onze mondhygiënist. De mondhygiënist focust zich op mondverzorging en preventie. Hij of zij helpt u op deze manier om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Dus heeft u professionele hulp nodig op het gebied van mondverzorging? Of wilt u tandbederf in de vorm van gaatjes en tandvleesaandoeningen voorkomen? Dan kunt u bij onze mondhygiënist terecht. Hij of zij voorziet u van advies en geeft u de mogelijkheid om maatregelen te nemen op het gebied van mondhygiëne.


Wat doet onze mondhygiënist precies?

Welke handelingen mag een mondhygiënist precies uitvoeren? Wanneer u een afspraak maakt bij onze mondhygiënist in Rotterdam, kan hij of zij bijvoorbeeld de conditie van uw tandvlees in kaart brengen. Indien nodig kan de mondhygiënist ook de worteloppervlakken onder het tandvlees reinigen. Tevens kunt u hier terecht voor het verwijderen van tandsteen en tandplak, het aanbrengen van fluoride, het polijsten van vullingen en het maken van gebitsafdrukken. Voor meer informatie over het werk van onze mondhygiënist in Rotterdam west neemt u contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Heeft u behoefte aan advies en hulp op het gebied van mondhygiëne? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken bij onze mondhygiënist in Rotterdam. U kunt onder andere rekenen op het volgende:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Bezoek onze mondhygiënist in Rotterdam

Wenst u een afspraak te maken bij onze mondhygiënist in Rotterdam west? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 010-3119090 of mail naar info@yavuztc.nl. Onze mondhygiënist in Rotterdam west helpt u graag met de preventie en mondverzorging van uw gebit.