Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Migraine behandeling in Rotterdam

Migraine behandeling bij cosmetisch centrum Yavuz Rotterdam

Bent u op zoek naar een kliniek in Rotterdam waar u terecht kunt voor een migraine behandeling? Kom dan langs bij cosmetisch centrum Yavuz in Rotterdam. Wij zijn specialist op het gebied van diagnoses en cosmetische behandelingen. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor lipfillers, mesotherapie, permanent ontharen, het verwijderen van ouderdomsvlekken en een migraine behandeling met behulp van botox. De behandeling wordt uitgevoerd door een van onze goed opgeleide specialisten. Zij maken gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en apparatuur. Voor meer informatie over een migraine behandeling met behulp van botox leest u verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam.
migraine-behandelen-met-botox

Migraine pijn verlichten met botox

Migraine is erg vervelend en kan een enorme impact hebben op uw leven. U heeft last van klachten als misselijkheid en overgevoeligheid voor licht en geluid. Dit gaat gepaard met hevige aanvallen van hoofdpijn. Herkent u zich in deze symptomen? En wilt u de pijn van migraine graag effectief kunnen bestrijden? Dan is een migraine behandeling met botuline toxine oftewel botox een goede oplossing. Veel patiënten die een migraine behandeling met botox hebben ondergaan, geven aan dat ze verbetering ondervinden. 


De migraine behandeling

Wanneer u bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam bent voor een migraine behandeling met behulp van botox, zal de arts vooraf uitgebreid met u bespreken hoe de behandeling verloopt. Vervolgens wordt de botox met een heel klein naaldje geïnjecteerd in de spier. De injectie wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. Indien nodig kan de arts een verdovende crème toepassen. De behandeling duurt ongeveer vijf minuten. De huid kan na de behandeling wat rood zijn en prikken. Dit verdwijnt meestal binnen een uur.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Na de botox behandeling

Het is aan te raden om de eerst 2 tot 4 uur na de behandeling de behandelde spieren veel aan te spannen. Bijvoorbeeld fronsen, lachen of uw voorhoofd optrekken. Daarnaast dient u liggen op bukken de eerste paar uur te vermijden. Na de behandeling zal de botox ervoor zorgen dat de spieren zich ontspannen. De migraine zelf gaat niet over, maar het aantal aanvallen wordt aanzienlijk minder en de intensiteit van de migraine is ook minder heftig. Wilt u meer te weten komen over het effect van een migraine behandeling in onze kliniek in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.
yavuz-cc-log

Afspraak maken bij cosmetisch centrum Rotterdam

Wilt u graag een migraine behandeling ondergaan in onze kliniek in Rotterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de behandeling? Benader ons dan via 010-3119095 of mail naar info@yavuzcc.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor een migraine behandeling met behulp van botox in ons cosmetisch centrum in Rotterdam.