Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Lippen opvullen bij Cosmetisch centrum Rotterdam

Lippen laten opspuiten bij cosmetisch centrum Yavuz in Rotterdam

Wenst u op een veilige manier uw lippen te laten opvullen in Rotterdam? Maak dan een afspraak bij de specialisten van cosmetisch centrum Yavuz. Bij onze moderne kliniek in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in het stellen van juiste diagnoses en het uitvoeren van cosmetische behandelingen. U kunt onder andere bij ons terecht voor een botox behandeling, mesotherapie, permanent ontharen en natuurlijk het plaatsen van fillers. Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur. Daarnaast worden de behandelingen uitgevoerd in een comfortabele en luxe omgeving. Lees verder voor meer informatie over injectables bij onze kliniek in Rotterdam of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Veilig lippen opvullen in Rotterdam

Wenst u prachtige volle lippen? Dan kunnen wij u in ons cosmetisch centrum in Rotterdam helpen middels het gebruik van injectables. Onze specialisten maken gebruik van natuurlijk afbreekbare fillers op basis van hyaluronzuur. Deze fillers zijn geschikt voor het opvullen van de lippen en rimpels rond de mond. In ons cosmetisch centrum maken wij gebruik van Restylane. Dit type filler is unieke omdat het de enige filler is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is de eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur die geen natuurlijk oorsprong heeft. Daarnaast wordt het onder zorgvuldige, gecontroleerde condities op gepatenteerde wijze geproduceerd sinds 1995. Het product is daardoor zeer veilig en geeft veel langer een mooie effect dan andere hyaluronzuren.


Verschillende soorten injectables

In onze cosmetisch centrum in Rotterdam passen we verschillende soorten Restylane toe om uw lippen op te spuiten. De soorten verschillen in de grootte van de deeltjes (partikels) waaruit het hyaluronzuur is opgebouwd. Wij gebruiken:
  • Restylane: voor lijntjes en lipcontouren
  • Restylane Vital: zorgt voor verbetering van de huid
  • Restylane Perlane: voor grovere lijnen en lipvolume
Voorafgaan aan de behandeling wordt uiteraard uitgebreid het effect van de injectables met u besproken en laten zien. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen op deze manier het gewenste resultaat realiseren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De behandeling en de nazorg

Wilt u fillers laten spuiten in uw lippen in ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Dan zal de behandeling als volgt worden uitgevoerd. Eerst kijken we of een verdoving nodig is. Verdoven gebeurt met een crème of injectie. Vervolgens behandelen wij de lippen met Restylane. Dit duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. De eerste dagen na de behandeling kan de huid wat gezwollen zijn. Na de behandeling dient u blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden gedurende een week. Gemiddeld heeft u zes tot twaalf maanden plezier van de behandeling. Indien gewenst, kunt u probleemloos de lippen opnieuw laten opspuiten.
yavuz-cc-log

Fillers in uw lippen laten plaatsen in Rotterdam

Wilt u uw lippen laten opvullen in ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de behandeling? Bel dan naar 010-3119095 of mail viainfo@yavuzcc.nl. Onze specialist in ons cosmetisch centrum in Rotterdam zorgen met goede en veilige injectables voor prachtige volle lippen.