Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Kronen Zaandam

Kronen laten plaatsen bij tandartspraktijk Yavuz in Zaandam

Wenst u kronen te laten zetten door een ervaren en kundige tandarts in Zaandam? Neem dan contact op met tandartspraktijk Yavuz. In ons tandheelkundig centrum in Zaandam bieden wij hulp op het gebied van algemene tandheelkunde, endodontologie, orthodontie, parodontologie en natuurlijk implantologie of prothetiek waarbij de tandarts bijvoorbeeld nieuwe kronen plaatst. De behandeling wordt in onze praktijk uitgevoerd door een van onze goed opgeleide en ervaren specialisten. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van producten en apparaten van de beste kwaliteit. Voor meer informatie over plaatsing van kronen in Zaandam leest u verder of neemt u direct contact met ons op.

Waarom kronen laten plaatsen?

Soms besluit een tandarts dat het noodzakelijk is om een nieuwe kroon te plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer er bij uw tand of kies onvoldoende houvast is voor een vulling. Dit kan komen door tandbederf, of doordat er een gedeelte van tand of kies is afgebroken. Een andere reden om nieuwe kronen te laten plaatsen, is wanneer uw tanden of kiezen sterk verkleurd of slecht gevormd zijn. Het plaatsen van kronen zorgt dan voor een verbetering van het uiterlijk. Wat is een kroon precies?  Een kroon is een kapje van porselein en/of metaal dat precies over een afgeslepen kies of tand past. Kronen worden gebruikt als een duurzame vervanging voor tanden en kiezen. Voor meer informatie over de kronen die wij in Zaandam toepassen neemt u contact met ons op.


De behandeling

Het plaatsen van kronen is een vrij ingewikkelde behandeling ten opzichte van het plaatsen van een vulling. Het is dan ook noodzakelijk om een aantal afspraken te maken bij onze praktijk in Zaandam. De behandeling wordt gestart met het afslijpen van de tand of kies. Op deze manier ontstaat voldoende ruimte om een nieuwe kroon te kunnen plaatsen. De tandarts maak vervolgens een afdruk van hele kaak of het gedeelte waar de afgeslepen kies zich bevindt. De afdruk sturen wij op naar het tandtechnisch laboratorium. Hier wordt het gipsmodel gebruikt om de kroon te maken. Wij ontvangen de kroon daarna weer in onze tandartspraktijk in Zaandam. We gaan dan aan de slag met met de beetregistratie en het bepalen van de kleur. Tot slot worden de kronen tijdens de laatste afspraak vastgezet in uw mond.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Zaandam

Wilt u nieuwe kronen laten zetten? Maak dan snel een afspraak bij onze tandartspraktijk in Zaandam. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak met een van onze kundige tandartsen en ontdek de mogelijkheden.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Zaandam

Wenst u een afspraak te maken bij onze tandarts in Zaandam voor het plaatsen van nieuwe kronen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze behandeling? Benader ons dan via 075-8200992 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij gaan graag aan de slag met het plaatsen van kronen in onze praktijk in Zaandam.