Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Kronen Rotterdam (west)

Kronen laten plaatsen bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam

Wilt u kronen laten zetten in Rotterdam (west) bij een ervaren en kundige tandarts? Kom dan langs bij tandartspraktijk Yavuz. In ons tandheelkundig centrum in Rotterdam west kunt u terecht voor uiteenlopende vakgebieden binnen de tandheelkunde zoals endodontologie, orthodontie, parodontologie en natuurlijk implantologie of prothetiek waarbij wij ook nieuwe kronen kunnen plaatsen. De behandeling wordt uitgevoerd door een van onze specialisten. Zij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en apparaten. Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van nieuwe kronen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij onze praktijk in Rotterdam west.

Waarom kronen laten plaatsen?

In sommige situaties is het noodzakelijk of mooier om nieuwe kronen te plaatsen in uw gebit. Kronen of bruggen zijn een duurzame vervanging voor tanden en kiezen. Ze benaderen zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm en functie van uw tanden en kiezen. Een kroon is een kapje van porselein en/of metaal dat precies over een afgeslepen kies of tand past. Kronen worden meestal toegepast wanneer er onvoldoende houvast is voor een vulling. Dit kan bijvoorbeeld komen door tandbederf of doordat er een deel van een tand of kies verloren is gegaan. Daarnaast worden kronen ook toegepast ter verbetering van het uiterlijk. In de meeste situaties gaat het hierbij om tanden of kiezen die sterk verkleurd of slecht gevormd zijn. Meer weten over de kronen die wij in onze praktijk in Rotterdam toepassen? Neem dan contact met ons op.


De behandeling

Het plaatsen van kronen is een complexere behandeling dan het plaatsen van een vulling. U zult dan ook een aantal keren moeten terugkomen in onze praktijk in Rotterdam. De behandeling begint met het afslijpen van de tand of kies. Zo ontstaat er genoeg ruimte om een nieuwe kroon of brug te maken. Vervolgens wordt een afdruk gemaakt van uw hele kaak of het gedeelte waar de afgeslepen kies zich bevindt. De afdruk wordt opgestuurd naar het tandtechnisch laboratorium, waar het gipsmodel wordt gebruikt om de kroon of brug te maken. De tandarts gaat in de praktijk dan aan de slag met de beetregistratie en het bepalen van de kleur. Tot slot worden de kronen tijdens de laatste afspraak vastgezet in uw mond.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Wenst u ook kronen te laten zetten in onze praktijk in Rotterdam west? Een uitstekende keuze! Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak met een van onze kundige tandartsen en ontdek de mogelijkheden.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Rotterdam (west)

Wilt u kronen laten zetten in Rotterdam bij onze tandarts? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 010-3119090 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij gaan graag aan de slag met het plaatsen van kronen in onze praktijk in Rotterdam west.