Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Kindertandarts Rotterdam (west)

De kindertandarts bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam

Bent u op zoek naar een kundige en ervaren kindertandarts in Rotterdam west? Kom dan langs bij tandartspraktijk Yavuz. Ons tandheelkundig centrum is te vinden in Rotterdam west en richt zich op het tandartsvak in de volle breedte. U kunt onder andere bij onze specialisten terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie, cosmetische tandheelkunde, endodontologie, orthodontie, parodontologie en ook pedodontologie (kindertandheelkunde). Met de juiste aanpak zorgen wij ervoor dat uw kind zonder problemen en angst in de tandartsstoel kruipt. Wilt u meer te weten komen over onze kindertandarts? Lees dan verder of neem contact met ons op en maak direct een afspraak.


Onze kindertandarts in Rotterdam

Wat doet een kindertandarts precies? Een kindertandarts of pedodontoloog is gespecialiseerd op het gebied van kindertandheelkunde. Veel kinderen vinden het eng om naar de tandarts te gaan. Met de hulp van een kindertandarts wordt het kind op de juiste manier begeleid door de hele behandeling. Zo wordt de drempel voor het kind om naar de tandarts te gaan verlaagt. Bel of mail ons voor meer informatie over de aanpak van onze kinderarts bij een behandeling in Rotterdam. 


Onze speciaal ingerichte kinderkamer

Om het bezoek aan de tandarts voor uw kind leuk te maken en de drempel te verlagen, hebben wij een speciale kinderkamer ingericht. In deze kinderkamer is ook een speciale kinderstoel te vinden in de vorm van dier. Daarnaast is de kamer zeer gezellig en kleurrijk aangekleed. Met deze kinderkamer kunnen wij het tandartsbezoek op een leuke manier vergemakkelijken en op het niveau van uw kind brengen. Kom snel langs in onze praktijk in Rotterdam en kies voor een behandeling door onze kindertandarts.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Wilt u in Rotterdam een fijn en zorgeloos tandartsbezoek voor uw kind realiseren? Kies dan voor een behandeling door onze kindertandarts in onze speciale kleurrijke en gezellige kinderkamer. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Wij helpen uw kind graag met een fijn en leuk tandartsbezoek.

Kom langs bij onze kinderarts in Rotterdam (west)

Wenst u een afspraak te maken bij onze kindertandarts? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-3119090 of te mailen via info@yavuztc.nl. Onze kindertandarts in Rotterdam (west) zorgt graag voor een fijn tandartsbezoek voor uw kind in onze praktijk.