Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Implantaat Zaandam

Een implantaat bij tandartspraktijk Yavuz in Zaandam

Zoekt u in Zaandam of omgeving een kundige tandarts waar u terecht kunt voor een implantaat? Maak dan kennis met tandartspraktijk Yavuz. U kunt bij ons tandheelkundig centrum in Zaandam terecht voor algemene tandheelkunde, endodontologie, orthodontie, parodontologie en natuurlijk implantologie of prothetiek. Onze kundige en goed opgeleide tandartsen zijn in staat om verschillende soorten implantaten te realiseren zoals een kroon, brug of uitneembare prothese (kunstgebit). Voor meer informatie over het laten plaatsen van een implantaat in onze praktijk in Zaandam leest u verder of neemt u direct contact met ons op. Maak dan direct een afspraak voor een behandeling.


Verschillende soorten implantaten

Staat uw behandelaar met uw rug tegen de muur wat betreft tandheelkundige oplossingen? Dan is het soms noodzakelijk om een implantaat te laten plaatsen. Bij onze praktijk in Zaandam kunnen wij drie verschillende implantaten toepassen: een kroon, brug en uitneembare prothese (kunstgebit). Een kroon wordt meestal toegepast bij een kies of tand die ernstig misvormd of beschadigd is. De kroon van de tand wordt dan vervangen voor een kunstkroon. Ontbreekt er een tand in uw mond? Dan kan er een brug geplaatst worden. Een brug bestaat uit een kunsttand en twee kronen. Om de brug vast te zetten, wordt hij verankerd aan een of twee aangrenzende natuurlijke tanden. De tandarts maakt gebruik van cement om de brug vast te zetten.


De behandeling

Wij kunnen niet alleen een implantaat als een kroon of brug toepassen in Zaandam, maar u kunt ook bij ons terecht voor een uitneembare prothese oftewel kunstgebit. Het kunstgebit is een veelgebruikte oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Wanneer het om enkele tanden of kiezen gaat, kan er een partiële prothese worden toegepast. Wanneer alle tanden en kiezen ontbreken, wordt er een volledige prothese geplaatst. Door verschillende ontwikkelingen binnen de implantologie is de kwaliteit en het uiterlijk van de protheses tegenwoordig zowel esthetisch als cosmetisch zeer goed. Wanneer u de prothese draagt, zal dat vrijwel niet opvallen. Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van een implantaat in onze praktijk in Zaandam? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Zaandam

Wenst u in Zaandam ook een implantaat te laten plaatsen? Maak dan een afspraak bij een van de specialisten van Yavuz tandheelkundig centrum. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak met een van onze kundige tandartsen en ontdek de mogelijkheden.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Zaandam

Wilt u vandaag nog een afspraak maken voor het plaatsen van een implantaat in onze praktijk in Zaandam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan via 075-8200992 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over het plaatsen van een implantaat in onze praktijk in Zaandam.