Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Implantaat Rotterdam (west)

Een implantaat bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam

Bent u op zoek naar een kundige tandarts waar u terecht kunt voor een implantaat in Rotterdam? Neem dan contact op met de specialiste bij tandartspraktijk Yavuz. Naast algemene tandheelkunde zijn wij in ons tandheelkundig centrum in Rotterdam ook gespecialiseerd in endodontologie, orthodontie, parodontologie en natuurlijk implantologie of prothetiek. Wij kunnen verschillende soorten implantaten realiseren zoals een kroon, brug of uitneembare prothese (kunstgebit). Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van een implantaat bij ons in Rotterdam (west)? Lees dan verder of neem contact met ons op en maak direct een afspraak.


Verschillende soorten implantaten

Een implantaat wordt meestal toegepast bij patiënten waarbij er door de behandelaar geen tandheelkundige oplossingen meer kunnen worden gebruikt. De tanden kunnen dan vervangen voor door een implantaat. In onze praktijk in Rotterdam kunnen wij u helpen aan verschillende soorten implantaten: een kroon, brug of uitneembare prothese (kunstgebit). Een kroon wordt geplaatst wanneer een tand of kies dermate beschadigd of misvormd is, dat deze vervangen moet worden voor een kunstkroon. Een manier om een ontbrekende tand of te vervangen, is middels een brug. Een brug bestaat uit kunsttand en twee kronen. De brug wordt verankerd aan een of twee aangrenzende natuurlijke tanden. De tandarts zal de brug met behulp van cement vastzetten.


De behandeling

Naast bruggen en kronen kunt u ook bij ons terecht voor een uitneembare prothese, oftewel kunstgebit. Het kunstgebit is een van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden. Ontbreken er aan aantal tanden of kiezen? Dan wordt een partiële prothese toegepast. Wanneer alle tanden en kiezen ontbreken, wordt er een volledige prothese geplaatst. De kwaliteit en uiterlijk van de protheses zijn tegenwoordig zowel esthetisch als cosmetisch zeer goed. Het valt vrijwel niet op wanneer u een prothese draagt. Voor meer informatie over het plaatsen van een implantaat in onze kliniek in Rotterdam neemt u contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Wilt u ook een implantaat laten plaatsen in Rotterdam? Dan zit u bij ons tandheelkundig centrum helemaal goed. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak met een van onze kundige tandartsen en ontdek de mogelijkheden.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Rotterdam (west)

Heeft u behoefte aan een implantaat gezet door de kundige tandartsen in onze praktijk in Rotterdam (west)? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Benader ons dan via 010-3119090 of mail naar info@yavuztc.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over het plaatsen van een implantaat in onze praktijk in Rotterdam west.