Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Huidkliniek Yavuz Cosmetisch Centrum

Professionele schoonheidsbehandeling

Bent u voor uw schoonheidsproblemen op zoek naar een de professionele hulp van een huidkliniek? Kom dan eens langs bij Yavuz Cosmetisch Centrum. Onze schoonheidsspecialisten staan voor u klaar om uw huidproblemen te behandelen. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan verder, of maak meteen een afspraak voor een consult in onze huidkliniek.

Behandelingen in onze huidkliniek

Kiest u voor een behandeling in de huidkliniek, dan kunt u ten eerste rekenen op excellente service. Wij werken enkel met geavanceerde medische cosmetische behandelingen. Hierbij gebruiken we hoogwaardig apparatuur en materialen, en de nieuwste en beste technieken. Onze huidkliniek is erg comfortabel door de speciaal ingerichte lounge en leeshoek, die uw bezoek aan Yavuz zeer prettig maken. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met uw schoonheidsvraagstukken. Maakt u een afspraak voor een consult met een specialiste van de huidkliniek? Dan kijken we altijd naar een optie die precies bij uw wensen past. Als cosmetisch centrum bieden wij namelijk vele verschillende behandelingsmogelijkheden.


Fillers en botox

Wilt u bijvoorbeeld uw rimpels verminderen? Kies dan voor fillers of botox. Met fillers worden de rimpels rondom uw mond opgevuld. Fillers kunnen ook gebruikt worden om het volume van de lippen te vergroten. Botox daarentegen wordt gebruikt om de spieren in bijvoorbeeld het voorhoofd te verslappen. Hierdoor krijgt de huid meer rust en worden bestaande rimpels verminderd, en toekomstige rimpelvorming voorkomen. Wist u trouwens dat botox ook helpt bij de vermindering van migraine? Bovendien kan het overmatig transpireren tot wel 95% verminderen! Ontdek de voordelen van botox en fillers in onze huidkliniek.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Huidproblemen behandelen

Natuurlijk kunt u ook in onze huidkliniek terecht wanneer u last heeft van huidproblemen. Onze ervaren huidtherapeut analyseert samen met u het probleem en kiest voor een passende oplossing. Zo bieden wij bijvoorbeeld een eMatrix behandeling. Dit is een behandeling die het aantal nieuwe huidcellen en de productie van collageen verhoogd. Deze behandeling is zeer effectief bij onder andere:
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Ouderdomsvlekken
  • Acne littekens
  • Couperose
yavuz-cc-log

Consult in de huidkliniek

Wilt u uw rimpels verminderen, huidproblemen laten behandelen, of heeft u een vraag over de andere schoonheidsbehandelingen die we bieden in onze huidkliniek? Twijfel dan niet om een afspraak te maken voor een consult. Dit kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen hier op de site. U kunt tevens bellen met 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. In de huidkliniek van Yavuz Cosmetisch Centrum staan wij u graag te woord!