Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Gezichtsbehandeling bij Yavuz Cosmetisch Centrum

Uw professionele gezichtsbehandeling

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor een professionele gezichtsbehandeling? Dan bent u bij Yavuz Cosmetisch Centrum aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op een gezichtsbehandeling door vakkundige specialisten. Ook voor de behandeling van specifieke huidproblemen kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij bieden? Lees dan verder of maak meteen een afspraak voor een consult met een van onze specialisten.

Gezichtsbehandeling in onze kliniek

Kiest u voor een gezichtsbehandeling in de kliniek van Yavuz Cosmetisch Centrum? Dan kunt u onder andere rekenen op:

 • Een geavanceerde medische cosmetische behandeling van topkwaliteit
 • Toepassing van de nieuwste en beste technieken
 • Het gebruik van hoogwaardig apparatuur en materialen
 • Een comfortabele kliniek met een speciaal ingerichte lounge en leeshoek voor een prettig bezoek aan Yavuz
 • Vriendelijk personeel dat altijd klaarstaat en u graag verder helpt

Huidproblemen behandelen met licht

Heeft u last van bepaalde huidproblemen en wilt u hiervoor een gezichtsbehandeling? Bij Yavuz Cosmetisch Centrum hebben wij de mogelijkheid om verschillende soorten gezichtsbehandelingen uit te voeren. Dit betekent dat wij uw huidproblemen altijd zo effectief mogelijk kunnen behandelen. Wij werken bijvoorbeeld met Dermalux® fototherapie. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de kracht van licht voor een zuivere huid. De behandeling stimuleert het herstelproces van de huid en versnelt de vorming van nieuwe cellen. Hierdoor worden huidaandoeningen verholpen en wordt een stralende, gezond uitziende huid bevorderd.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jongere huid na 2 behandelingen

Een ander voorbeeld van onze gezichtsbehandelingen is een eMatrix behandeling die de aanmaak van nieuwe huidcellen bevordert en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Hierdoor oogt de huid al jonger, vitaler en strakker na slechts twee behandelingen. De eMatrix technologie is ideaal voor de behandeling van onder andere:
 • Pigmentvlekken
 • Rimpels
 • Grove poriën
 • Ouderdomsvlekken
 • Acne littekens
 • Couperose
yavuz-cc-log

Gezichtsbehandeling met botox of fillers

De laatste gezichtsbehandeling die wij nog willen uitlichten is de behandeling die we bieden voor de vermindering van rimpels met botox of fillers. Fillers worden gebruikt om de rimpels rondom de mond op te vullen. Bovendien kunnen wij ook bepaalde fillers gebruiken om de lippen zelf wat extra volume te geven. Met botox worden de spieren in het gezicht verslapt, waardoor de huid extra rust krijgt en rimpels niet alleen verminderen, maar toekomstige rimpels bovendien worden voorkomen.


Maak een afspraak

Bent u na deze greep uit ons aanbod benieuwd welke gezichtsbehandeling het meest geschikt is voor uw huidproblemen? Maak dan een afspraak voor een consult met een van onze specialisten. Dat doet u eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen met 010-3119095 of een mail sturen naar info@yavuzcc.nl. Bij Yavuz Cosmetisch Centrum kunt u altijd terecht voor een passende gezichtsbehandeling.