Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Facings Zaandam

Facings bij tandartspraktijk Yavuz in Zaandam

Wenst u de hulp van een vakkundige en ervaren tandarts bij het toepassen van facings in Zaandam? Klop dan aan bij tandartspraktijk Yavuz. U kunt bij ons tandheelkundig centrum terecht voor algehele tandheelkundige en esthetische behandelingen. Denk aan implantologie, endodontologie, orthodontie, parodontologie en natuurlijk esthetische tandheelkunde waarbij wij facings toepassen. Esthetische tandheelkunde wordt toegepast bij mensen die het uiterlijk van hun gebit willen verfraaien. Hierbij wordt gebruik gemaakt van facings. Voor meer informatie over facings leest u verder of neemt u direct contact met ons op. Wij nodigen u dan van harte uit in onze tandartspraktijk in Zaandam.


Facings Zaandam

Een facing is een schildje van porselein of tandkleurig vulmateriaal van composiet. Facings worden toegepast bij mensen die weer een mooie, witte glimlach willen. Met facings is het bijvoorbeeld mogelijk om een spleetje tussen de tanden op te vullen, een scheve of ongerelmatige tand te corrigeren of een afgebroken tand te repareren. Daarnaast kunnen gele of bruine tanden met facings weer wit gemaakt worden. Onze tandarts gebruikt facings om de vorm en kleur van de tand te veranderen. Het zorgt op deze manier voor een verfraaiing van het gebit. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over het toepassen van facings in onze praktijk in Zaandam.


De behandeling

Hoe verloopt de behandeling met facings bij onze tandarts in Zaandam? Tijdens de eerste afspraak maakt de tandarts een afdruk van uw gebit. Tevens overleggen wij met u de verschillende kleurmogelijkheden. Wij kijken samen met u welke kleur bij u past. Vervolgens wordt de afdruk van uw tanden naar het tandtechnisch laboratorium gestuurd. Daar worden de facings in de gewenste vorm gemaakt. Tot slot zal er een tweede afspraak plaatsvinden. Tijdens deze afspraak worden de facings aangebracht door onze tandarts, met een prachtig, stralend resultaat.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Zaandam

Wilt u een kundige tandarts inschakelen voor het toepassen van facings in Zaandam? Maak dan snel een afspraak bij een van de kundige tandartsen bij ons tandheelkundig centrum. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak en ervaar onze expertise op het gebied van esthetische tandheelkunde.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Zaandam

Wenst u facings toe te laten passen in onze praktijk in Zaandam? Of wilt u meer te weten komen over onze praktijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075-8200992 of te mailen via info@yavuztc.nl. Onze tandarts voorziet u graag van een stralend resultaat met facings in Zaandam.