Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Facings Rotterdam (west)

Facings bij tandartspraktijk Yavuz in Rotterdam

Bent u in Rotterdam west op zoek naar een ervaren tandarts waar u terecht kunt voor facings? Benader dan direct tandartspraktijk Yavuz. In ons tandheelkundig centrum in Rotterdam beoefenen wij alle facetten van het tandartsvak. Wij helpen patiënten bijvoorbeeld met algemene tandheelkunde, implantologie, endodontologie, orthodontie, parodontologie en natuurlijk esthetische tandheelkunde waarbij wij facings toepassen. Met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaien wij het uiterlijk van uw gebit. Wilt u meer te weten komen over esthetische tandheelkunde? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak met een van onze tandartsen in Rotterdam west te maken.


Facings

Wat zijn facings precies? Een facing is een schildje van porselein of tandkleurig vulmateriaal van composiet. Facings zorgen voor mooie witte tanden. U kunt bijvoorbeeld een spleetje tussen uw tanden laten opvullen, een scheve of ongerelmatige tand corrigeren of een afgebroken tand laten repareren. Op deze manier wordt het uiterlijk van uw gebit verfraaid. Met het vulmateriaal kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Heeft u gele of bruine tanden? Dan kunt deze weer wit laten maken met facings. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.


De Facing behandeling

Hoe worden facings aangebracht door onze tandarts in Rotterdam? Bij de eerste afspraak zal onze tandarts eerst een afdruk van uw gebit maken. Daarnaast wordt in overleg met u de juiste kleur van uw facings gekozen. Vervolgens gaat de afdruk van uw tand naar het tandtechnisch laboratorium. De facings worden daar in de gewenste vorm gemaakt. Bij de tweede afspraak worden de facings aangebracht door de tandarts. Dit zorgt voor een prachtige, stralend witte glimlach.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Rotterdam (west)

Bent u op zoek naar een kundige tandarts waar u terecht kunt voor facings in Rotterdam? Dan zit u bij ons tandheelkundig centrum helemaal goed. Wij bieden onder andere de volgende voordelen:
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde specialist
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • Wij bieden zeer uitgebreide behandelingen
  • Wij hebben een hoge patiënttevredenheid
Maak snel een afspraak en ervaar onze expertise op het gebied van esthetische tandheelkunde.

Kom langs bij onze tandartspraktijk in Rotterdam (west)

Wilt u direct een afspraak maken met onze tandarts om facings te laten zetten in Rotterdam (west)? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-3119090 of te mailen via info@yavuztc.nl. Onze tandarts voorziet u graag van een stralend resultaat met facings in Rotterdam.