Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Cosmetische tandheelkunde Zaandam?

Esthetische tandheelkunde bij tandarts Yavuz in Zaandam

Zoekt u een kundige tandarts in Zaandam die gespecialiseerd is in cosmetische tandheelkunde? Dan bent u bij tandartspraktijk Yavuz aan het juiste adres. U kunt bij ons tandheelkundig centrum terecht voor behandelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde, maar ook voor algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie en orthodontie. De specialisten in onze praktijk zijn ervaren en zeer goed opgeleid. Daarnaast maken zij enkel gebruik van de beste producten en apparaten. Wilt u meer weten over de behandelingen die onze tandarts uitvoert op het gebied van esthetische tandheelkunde? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij onze praktijk in Zaandam.

Cosmetische tandheelkunde in Zaandam

Bent u niet tevreden met het uiterlijk van uw gebit? Zijn uw tanden bijvoorbeeld verkleurd? Mist u een tand? Of is er een stukje van uw tand afgebroken? En wilt u hier wat aan laten doen? Dan kunt u terecht bij onze tandarts in Zaandam voor een behandeling op het gebied van esthetische tandheelkunde. Onze specialist zorgt ervoor dat uw tanden weer stralen. Behandelingen die wij bijvoorbeeld kunnen uitvoeren zijn het bleken van tanden en het plaatsen van facings, kronen en bruggen.


Tanden laten bleken

Heeft u verkleurde tanden? En wilt u uw tanden weer laten stralen? Dan is het bleken van de tanden een hele goede oplossing. Tanden bleken is een van de behandelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde die wij in onze praktijk in Zaandam uitvoeren. U kunt hierbij het volgende verwachten:
  • Wij maken gebruik van producten die alleen door tandartsen gebruikt mogen worden
  • Wij kunnen zeer snel en effectief behandelen (programma’s vanaf 10 minuten)
  • Uw tanden worden gebleekt onder begeleiding van een tandarts
  • Wij kunnen uw tanden pijnloos tot 9 tinten lichter maken
  • Een langdurig resultaat (tot 3 jaar)
Maak snel een afspraak bij onze tandarts in Zaandam en geniet van prachtige witte tanden!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Facings, kronen en bruggen

Wanneer er stukje van uw tand is afgebroken, u een onregelmatig gebit heeft, uw tanden scheef staan of u een tand mist, kunnen wij facings, kronen of bruggen toepassen om dit te herstellen. Een facing is een schildje van porselein die over een afgebroken, scheve of onregelmatige tand wordt gezet. Een alternatief dat vaak wordt toegepast is een kroon. Een kroon wordt, net als bij een facing, over de tand of kies heen gezet. Wanneer u een tand mist, kunt u een brug laten zetten. Een brug bestaat uit een kunsttand en twee kronen. De kroon wordt door onze tandarts vastgezet aan twee aangrenzende natuurlijk tanden. Zo heeft u weer een prachtig gebit! Wilt u meer te weten komen over de behandelingen die onze tandarts in Zaandam kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom langs voor esthetische tandheelkunde in Zaandam

Wilt u een facings, kronen of bruggen laten zetten bij onze tandarts in Zaandam? Of wenst u uw tanden te laten bleken? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Bel dan naar 075-8200992 of mail via info@yavuztc.nl. Maak snel een afspraak voor een behandeling op het gebied van cosmetische tandheelkunde bij onze tandarts in Zaandam.