Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Cosmetische tandheelkunde Rotterdam

Esthetische tandheelkunde bij tandarts Yavuz in Rotterdam

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Rotterdam waar u terecht kunt voor cosmetische tandheelkunde? Dan bent u aan het juiste adres bij tandartspraktijk Yavuz. Bij ons tandheelkundig centrum kunt u terecht voor hulp op het gebied van cosmetische tandheelkunde, maar ook algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie en orthodontie. De behandelingen worden uitgevoerd door onze goed opgeleide en ervaren specialisten. Zij maken enkel gebruik van de beste materialen en apparaten om het gewenste resultaat te realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk op het gebied van esthetische tandheelkunde? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak bij onze tandarts in Rotterdam.

Cosmetische tandheelkunde in Rotterdam

In ons tandheelkundig centrum in Rotterdam worden verschillende behandelingen uitgevoerd die onder cosmetische tandheelkunde vallen: tand bleken en het plaatsen van kronen, bruggen en facings. Deze behandelingen kunnen wij toepassen bij patiënten die niet tevreden zijn met het uiterlijk van hun gebit. U bent bijvoorbeeld onzeker over uw tanden omdat ze verkleurd zijn of omdat er een stukje van uw tand is afgebroken. Onze tandarts en specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde zorgt er dan met de juiste behandeling voor dat uw gebit weer straalt. 


Tanden laten bleken

Het bleken van de tanden is een van de behandelingen die wij uitvoeren om de tanden weer te laten stralen. Tanden bleken wordt veel toegepast bij tanden die verkleuringen vertonen. Wanneer u in Rotterdam kiest voor deze behandeling, kunt u het volgende verwachten:
  • Wij maken gebruik van producten die alleen door tandartsen gebruikt mogen worden
  • Wij kunnen zeer snel en effectief behandelen (programma’s vanaf 10 minuten)
  • Uw tanden worden gebleekt onder begeleiding van een tandarts
  • Wij kunnen uw tanden pijnloos tot 9 tinten lichter maken
  • Een langdurig resultaat (tot 3 jaar)
Maak vandaag nog een afspraak bij onze tandarts in Rotterdam en geniet van een prachtig resultaat!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Facings, kronen en bruggen

Is er een stukje van uw tand afgebroken? Mist u een tand? Oogt uw gebit onregelmatig? Of staan uw tanden scheef? Op het gebied van cosmetische tandheelkunde kunnen wij in onze praktijk in Rotterdam diverse behandelingen uitvoeren om een prachtig gebit te realiseren. Een van deze behandelingen is het aanbrengen van facings. Een facing is een schildje van porselein dat over een scheve, afgebroken of onregelmatige tand wordt geplaatst. Het plaatsen van kronen is een ander alternatief voor een mooi gebit. Net als bij een facing wordt een kroon over de tand of kies heen gezet. Mist u een tand in uw gebit? Dan kan een brug een oplossing zijn. Een brug bestaat uit een kunsttand en twee kronen. De kroon wordt door onze tandarts vastgezet aan twee aangrenzende natuurlijk tanden.

Afspraak voor esthetische tandheelkunde in Rotterdam

Wenst u verschillende behandelingen te ondergaan op het gebied van cosmetische tandheelkunde bij ons praktijk? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar 010-3119090 of mail via info@yavuztc.nl. Maak snel een afspraak voor een behandeling op het gebied van cosmetische tandheelkunde bij onze tandarts in Rotterdam.