Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Cellulite behandeling / mesotherapie

Mesotherapie bij cosmetisch centrum Yavuz in Rotterdam

Bent u op zoek naar een cosmetisch centrum in Rotterdam waar u terecht kunt voor een cellulite behandeling? Maak dan kennis met cosmetisch centrum Yavuz. Wij zijn specialist in het stellen van van juiste diagnoses en het uitvoeren van cosmetische behandelingen. Hierbij kunt u denken aan behandelingen als lipfillers, permanent ontharen, een botox behandeling of mesotherapie. De behandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide specialisten die enkel gebruikmaken van hoogwaardige producten en apparaten. Voor meer informatie over een cellulite behandeling in onze praktijk leest u verder of neemt u contact met ons op. U kunt dan direct een afspraak maken voor mesotherapie in onze kliniek in Rotterdam.

Mesotherapie

Mesotherapie is een techniek die wordt toegepast om huidveroudering tegen te gaan en huidverjonging te stimuleren. Dit type behandeling is zeer effectief voor het aanpakken van lichte pigmentvlekken, fijne rimpels en lijntjes. Tijdens de behandeling zal de arts hyaluronzuur inbrengen. Deze werkzame stof stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt ervoor dat de fijne lijntje vervagen en de slappe huid verstevigt. Daarnaast verbetert het de huidstructuur. De huid krijgt zo een echte boost en u ziet er weer stralend uit.


Een cellulite behandeling met mesotherapie

Met mesotherapie kunnen wij in onze kliniek in Rotterdam ook cellulite aanpakken. Een cellulite behandeling met mesotherapie geeft direct resultaat. Mesotherapie is daarnaast inzetbaar voor:
  • algehele huidverjonging
  • een stralende egale teint
  • rimpels en fijne lijntjes
  • acne littekens
  • het verwijderen van pigmentvlekken
  • huidverstrakking
  • het verbeteren van de structuur van de poriën
  • kraaienpootjes rondom de ogen
  • Maak vandaag nog een afspraak voor een cellulite behandeling bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De behandeling

Mesotherapie is een injectable behandeling, waarbij met een zeer fijne naald meerdere injecties in de huid worden gezet. De werkzame stof die wordt ingespoten is hyaluronzuur. Deze stof verstrakt de huidcellen. Naarmate u ouder wordt verliest de huid collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Hyaluronzuur is een huideigen stof die fibroblasten (cellen in de lederhuid) aanzet tot het maken van collageen. Dit zorgt ervoor dat het bindweefsel weer veerkrachtig wordt. Wilt u meer weten over mesotherapie in onze kliniek in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.
yavuz-cc-log

Maak een afspraak voor mesotherapie in Rotterdam

Wenst u een cellulite behandeling uit te laten voeren in ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de behandeling? Benader ons dan via 010-3119095 of mail naarinfo@yavuzcc.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor mesotherapie in ons cosmetisch centrum in Rotterdam.