Laat je behandelen door gediplomeerde specialisten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
Bij ons kan je terecht voor uitgebreide behandelingen
Wij hebben een hoge patiënttevredenheid

Botox behandeling bij Cosmetisch centrum Rotterdam

Botox behandeling bij cosmetisch centrum Yavuz Rotterdam

Wenst u een botox behandeling te laten uitvoeren in Rotterdam? Dan bent u bij cosmetisch centrum Yavuz aan het juiste adres. Wij zijn een moderne kliniek in Rotterdam die specialist is in het stellen van van juiste diagnoses en het uitvoeren van cosmetische behandelingen. U kunt onder andere bij ons terecht voor het plaatsen van lipfillers, mesotherapie, permanent ontharen of een botox behandeling. Voor een optimaal resultaat maken wij tijdens de behandeling gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur. Tevens wordt de behandeling uitgevoerd in een comfortabele en luxe omgeving. Voor meer informatie over het toepassen van botox leest u verder, of neemt u direct contact op met onze kliniek in Rotterdam.
botox

Botox

Botox is in de medische cosmetiek een middel dat geïnjecteerd wordt om de spieractiviteit in het gezicht te verminderen. Het injecteren heeft als gevolg dat de huid tot rust komt en dat bestaande rimpels vervagen. Daarnaast wordt de vorming van nieuwe rimpels voorkomen. Botox passen wij in ons cosmetisch centrum vooral toe bij frons- en voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Tevens kunnen wij met deze behandeling de lijntjes rondom de neus en kin verminderen. Na een behandeling zal de huid niet meer plooien. Hierdoor herstelt de huid en vervagen de rimpels. De diepte van de rimpels vermindert doorgaans met 90 tot 95%.  


Azzulure-botox

Botox behandeling bij onze kliniek in Rotterdam

Wenst u een botox behandeling te ondergaan bij ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Dan gaat onze specialist als volgt te werk. Uiteraard bespreekt de arts vooraf uitgebreid met u het gewenste resultaat. Vervolgens wordt de botox met een heel klein naaldje geïnjecteerd in de spier. Dit is meestal pijnlijk. Wanneer dat nodig is, kan de arts gebruik maken van een verdovende crème, bijvoorbeeld wanneer u overgevoelig of angstig bent. De behandeling duurt ongeveer vijf minuten. Na de behandeling kan de huid als reactie op het prikken wat rood zijn. De roodheid verdwijnt doorgaans binnen een uur.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Na de botox behandeling

Na de behandeling moeten de behandelde spieren de eerste 2 tot 4 uur veel worden aangespannen. Wij raden u aan om, afhankelijk van het behandelde gebied, veel te fronsen, te lachen of uw voorhoofd op te trekken. Liggen of bukken dient u de eerste paar uren te vermijden. Enkele dagen nadat u de behandeling heeft ondergaan, zal de spieractiviteit afnemen. Het maximale effect is 2 weken na de behandeling te zien. De rimpels zijn dan veel minder diep. De werking op de spier duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. Wilt u het gewenste resultaat behouden? Dan hebben de meeste mensen om de 6 tot 9 maanden een behandeling nodig.

Fillers in uw lippen laten plaatsen in Rotterdam

Wenst u een botox behandeling uit te laten voeren in ons cosmetisch centrum in Rotterdam? Of wilt u meer te weten komen over het effect van botox? Bel dan naar 010-3119095 of mail viainfo@yavuzcc.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor een botox behandeling in ons cosmetisch centrum in Rotterdam.